GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Molen

7kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Joris en Christy Christiaans
283.10 m | Lat:S 34° 3' 14" Long: E 18° 51' 23" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
De Molen Gastenhuis is gelegen aan de voet van de Helderbergen, met een panoramisch uitzicht op de zee, de bergen en de wijnlanden. Het gastenhuis werd stijlvol ingericht in een natuurlijke, eigentijdse stijl. Oude Kaapse stijl en charme en uiterst comfortabele en ruime kamers. Alle beschikken ze over een eigen badkamer en over alle moderne comfort dat de veeleisende reiziger zou verwachten. Een heerlijk ontbijt kan worden geserveerd op uw eigen terras, terwijl u geniet van de zon en het uitzicht, in de ontbijtzaal of op de veranda met uitzicht op de prachtige tuin, zwembad en jacuzzi. Het hoofdhuis beschikt over drie grote suites en drie tweepersoonskamers, elk met een prachtig uitzicht over de bergen, wijnlanden en de tuin. De suites bieden een prachtig uitzicht over de baai en alle kamers hebben een eigen badkamer, minibar, satelliettelevisie en een dvd-speler. Het huisje bij De Molen is omgeven door weelderige vegetatie en hoge bomen die schaduw biedt onder de Afrikaanse zon. Het huisje is voorzien van een tweepersoons slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Er wordt dagelijks schoongemaakt en de gasten zijn van harte welkom om ontbijt op aanvraag te genieten. Het huisje beschikt ook over een eigen terras en wordt dagelijks schoongemaakt. Gasten kunnen gebruik maken van de barbecue of gewoon ontspannen met een aperitief bij zonsondergang op het terras. De Molen is de perfecte uitvalsbasis om de nabijgelegen attracties te verkennen. Somerset West staat niet alleen bekend om haar uitstekende wijnhuizen, maar ook voor haar unieke locatie. Zo ben je in geen tijd in Kaapstad, de naburige wijnlanden als Elgin, Stellenbosch, Paarl en Franschhoek. Maar ook Hermanus, 'the place to be' als u walvissen wil spotten tijdens het walvisseizoen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele golfterreinen en schitterende nabijgelegen restaurants die kunnen worden bezocht.
Opmerking: Kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tussen 2 en 5 aan 50%
De Self catering cottages zijn op basis van RO (room only). Ontbijt (aan R125 pp) en/of een avondmaal (aan R250 pp incl. een fles wijn voor wee personen) kan vooraf aangevraagd worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in